Premium Plus wordt de toekomst in de haarindustrie

Een veelbelovende nieuwe revolutie in de toekomst van de haarindustrie is Premium Plus. In Alken kunt u hierbij terecht bij Hairstudio Luc. Deze vezel is een nieuwe synthetische vezel die ongetwijfeld als beste echt haar benaderd. Ideaal dus om kwalen met haaruitval te behelpen.

Benadering van echt haarHairstudio Luc - Alken - Premium plus

Pruiken met vezels van Premium Plus voelen niet alleen natuurlijk aan, ze hebben ook alle eigenschappen van echte haren. Wat een groot voordeel is in vergelijking met Vital Hair en Cyber Hair, is dat pruiken van Premium Plus tot op een bepaalde temperatuur met de haardroger te drogen. Ook bijvoorbeeld krul- en stijltangen kunnen hier gebruikt worden.

Variaties van Premium Plus

Premium Plus pruiken voelen aan als echt haar en net zoals met andere kapsels is ook hier een grote variatie mogelijk. Kies voor een model dat volledig bij uw stijl past. Ook in kleuren hebt u verschillende keuzemogelijkheden.

Contacteer ons

Wilt u ook voor eens en voor altijd komaf maken met haaruitval? Pronk opnieuw met een pruik van Hairstudio Luc uit Alken! Aarzel niet langer om vrijblijvend eens contact op te nemen, wij garanderen steeds uw privacy.

Object 579 not found !