Dé expert in haarwerken en pruiken in Alken (Limburg)

Synthetische vezels van Cyber Hair 

Bent u op zoek naar een pruik/haarwerk van Cyber Hair in Alken? Bij Hairstudio Luc vindt u precies wat u zoekt! Bij Els en haar team bent u op de juiste plaats om uw haaruitvalprobleem aan te pakken.

Cyber Hair 

Net zoals bij Vital Hair zijn pruiken van Cyber Hair gemaakt van synthetische vezels die geen kleurverschil vertonen na blootstelling aan de zon. Een groot voordeel van Cyber Hair is dat het zowel enkelhaar als dubbelhaar kan worden ingeknoopt. Dit biedt talloze mogelijkheden en zorgt ervoor dat we de pruik volledig naar uw wensen en op maat kunnen maken. Zo krijgt u een pruik met een kapsel dat perfect bij uw stijl past.

Extra voordelen 

Cyber Hair heeft veel eigenschappen van echt haar. Het voelt niet alleen natuurlijk aan, maar u kunt er ook permanent krullen in laten zetten die langdurig blijven zitten. Bovendien kunt u zelfs twee tot drie kleuren combineren voor een unieke look. Alles kan voor u op maat gemaakt worden!Wat betreft het onderhoud heeft u niet veel te doen. Dankzij speciale producten, verkrijgbaar in ons salon, is het onderhoud zelfs heel eenvoudig. 

Neem contact met ons op 

Heeft u behoefte aan een pruik en wilt u vrijblijvend de mogelijkheden bespreken? Neem dan contact op met Hairstudio Luc in Alken. Wij garanderen uw privacy en gaan altijd discreet om met elke aanvraag.