Dé expert in haarwerken en pruiken in Alken (Limburg)

Haarsoorten

VITAL HAIR

VITAL HAIR

Met een pruik van Vital Hair kunt u uw haar wassen, drogen en modelleren zoals u dat wilt. Het voelt aan als uw eigen natuurlijke haar! Bovendien blijven de vezels perfect in model zitten, verkleuren ze niet in de zon en zijn ze licht om te dragen.
Meer info
SYNTHETISCH HAAR

SYNTHETISCH HAAR

Met de pruiken van synthetisch haar van Hairstudio Luc behoudt u de natuurlijke uitstraling van uw kapsel. Een groot voordeel van synthetische pruiken is dat ze niet zo snel verkleuren in de zon.

Meer info
ECHT HAAR

ECHT HAAR

Bij Hairstudio Luc verwelkomen wij zowel mannen als vrouwen uit Limburg die op zoek zijn naar pruiken van echt haar. Deze pruiken bieden u een zeer natuurlijke uitstraling, zodat u zich op uw gemak kunt voelen, waar u ook naartoe gaat.
Meer info
CYBER HAIR

CYBER HAIR

Net zoals bij Vital Hair zijn pruiken van Cyber Hair gemaakt van synthetische vezels die geen kleurverschil vertonen na blootstelling aan de zon. Een groot voordeel van Cyber Hair is dat het zowel enkelhaar als dubbelhaar kan worden ingeknoopt.
Meer info
PREMIUM PLUS

PREMIUM PLUS

Wat Premium Plus onderscheidt van andere vezels zoals Vital Hair en Cyber Hair, is dat pruiken gemaakt van Premium Plus bestand zijn tegen een bepaalde temperatuur.


Meer info
OXYGEN

OXYGEN

Deze zuurstofbehandeling is een oplossing of verbetering voor allerlei problemen, zoals haaruitval, gevoelige hoofdhuid, allergieën en irritaties zoals bijvoorbeeld Psoriasis en Alopecia, roos en schilfers, fijn, futloos of vet haar ...
Meer info