Dé expert in haarwerken en pruiken in Alken (Limburg)

Premium Plus: De toekomst van de haarindustrie 

Stap binnen in de veelbelovende nieuwe revolutie van de haarindustrie met Premium Plus. Bij Hairstudio Luc in Alken kunt u kennismaken met deze opwindende vezel. Premium Plus is een geavanceerde synthetische vezel die ongeëvenaard is in het benaderen van echt haar. Het is de ideale oplossing voor mensen die te maken hebben met haaruitval.

Net als echt haar

Pruiken met vezels van Premium Plus voelen niet alleen natuurlijk aan, maar hebben ook alle eigenschappen van echt haar. Wat Premium Plus onderscheidt van andere vezels zoals Vital Hair en Cyber Hair, is dat deze nog lichter en luchtiger aanvoelen, minder prijzig zijn maar dan wel meer/grondiger onderhoud vragen.

Variaties van premium plus

Premium Plus pruiken voelen aan als echt haar en bieden een breed scala aan mogelijkheden. U kunt kiezen uit verschillende modellen die perfect passen bij uw persoonlijke stijl. Ook wat betreft kleur heeft u diverse keuzemogelijkheden om uw gewenste look te creëren.

Neem contact met ons op

Wilt u voorgoed afrekenen met haaruitval en weer vol zelfvertrouwen pronken met een pruik van Hairstudio Luc in Alken? Aarzel niet langer en neem vrijblijvend contact met ons op. Wij garanderen altijd uw privacy en staan klaar om al uw vragen te beantwoorden.