Dé expert in haarwerken en pruiken in Alken (Limburg)

Echt haar - natuurlijke pruiken van echt haar in limburg 

Welkom bij Hairstudio Luc in Alken. Als u op zoek bent naar pruiken van echt haar die een natuurlijke uitstraling hebben, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze haarstudio in Limburg is dé referentie als het gaat om hoogwaardige pruiken van echt haar. 

Onze ervaren haarspecialisten hebben jarenlange expertise in het bewerken van pruiken voor mensen die te maken hebben met haaruitval door chemo e.d. Wij vinden dat iedereen het recht heeft om vol zelfvertrouwen te stralen met een prachtige haardos, hier bieden wij u de mogelijkheid met onze creaties te scoren!

Pruiken van echt haar voor vrouwen en kinderen in Limburg en omstreken

Bij Hairstudio Luc verwelkomen wij zowel mannen als vrouwen en kinderen uit Limburg en verder die op zoek zijn naar pruiken van echt haar. Deze pruiken bieden u een zeer natuurlijke uitstraling, zodat u zich op uw gemak kunt voelen, waar u ook naartoe gaat. Mensen zullen niet merken dat u een pruik draagt, omdat het haar er zo natuurlijk uitziet. U hoeft u zich dus geen zorgen te maken en kunt vol vertrouwen zijn. Mocht u geen zin hebben om een pruik te dragen, dan kunt u in onze salon in Limburg ook sjaaltjes vinden als alternatief.

Behandeling van uw pruik 

Doordat we werken met echt haar, heeft uw pruik dezelfde eigenschappen als natuurlijk haar. Dit betekent dat het haar gevoelig kan zijn voor verkleuring door zonlicht. Mocht u de kleur van uw haarwerk willen bijwerken, dan kunt u dit laten doen door ons team. Als uw pruik na een regenbui of wasbeurt uit model is geraakt, kunt u bij ons terecht om deze weer in de juiste vorm te laten brengen. Bovendien beschikt onze salon in Limburg over een eigen hersteldienst voor pruiken van echt haar. Onze vakkundige medewerkers staan altijd voor u klaar.

Neem contact op met ons professionele haarsalon 

Bent u op zoek naar een haarwerk dat er niet alleen natuurlijk uitziet, maar ook aanvoelt? Of wilt u meer weten over onze andere diensten, zoals de oxygen behandeling? Als u interesse heeft in pruiken van echt haar, aarzel dan niet om contact op te nemen met de medewerkers van Hairstudio Luc in Alken, provincie Limburg. Zij vertellen u graag meer over onze verschillende pruiken en beantwoorden al uw vragen. U kunt het contactformulier invullen of bellen naar 011 31 26 65. Bij Hairstudio Luc respecteren wij uw privacy en behandelen wij u met de grootste discretie.