Dé expert in haarwerken en pruiken in Alken (Limburg)

Synthetisch haar: Natuurlijke uitstraling zonder veel onderhoud 

Bij Hairstudio Luc in Alken bent u aan het juiste adres als u op zoek bent naar pruiken van synthetisch haar met een natuurlijke uitstraling. Of u nu haaruitval heeft als gevolg van een kankerbehandeling, alopecia of een andere aandoening, wij bieden u de mogelijkheid om weer met een modieus kapsel rond te lopen. 

Pruiken met synthetisch haar 

Met de pruiken van synthetisch haar van Hairstudio Luc behoudt u de natuurlijke uitstraling van uw kapsel. Een groot voordeel van synthetische pruiken is dat ze niet zo snel verkleuren in de zon. Bovendien behoudt de pruik zijn vorm, zolang u deze goed en op tijd onderhoudt.

Onderhoud van synthetische pruiken 

Bij het gebruik en de verzorging van synthetische pruiken is het belangrijk om geen föhn te gebruiken. De vezel is namelijk niet bestand tegen een droge hitte. Gelukkig zijn pruiken met synthetisch haar eenvoudig te onderhouden. Na het wassen kunt u de pruik met uw vingertoppen in model brengen. Laat het vervolgens aan de lucht drogen. Daarna is uw pruik klaar om gedragen te worden! 

Daarnaast blijft de vorm van de pruik behouden. Dit effect kan zelfs worden versterkt wanneer u ervoor kiest om ons dit te laten doen. Dankzij de juiste middelen kunnen wij uw pruik nog zachter behandelen en garanderen we een langere levensduur.

Neem contact met ons op 

Wilt u weer stralen met een prachtig kapsel? Neem dan contact op met ons salon in Alken. Hairstudio Luc garandeert u de nodige discretie bij elk vrijblijvend contact.