Dé expert in haarwerken en pruiken in Alken (Limburg)

Een ware revolutie met Vital Hair

Als u op zoek bent naar een specialist op het gebied van Vital Hair in Alken, dan moet u beslist naar het salon van Hairstudio Luc gaan. Els en haar team zijn dé autoriteit als het gaat om deze nieuwe revolutie in de haarindustrie. 

Vital Hair is namelijk de eerste techniek voor haarwerken die erin is geslaagd om vezels te ontwikkelen die de eigenschappen van echt haar combineren met de voordelen van synthetisch haar.

Voordelen van Vital Hair

Met een haarwerk van Vital Hair kunt u uw haar wassen, drogen en modelleren zoals u dat wilt. Het voelt aan als uw eigen natuurlijke haar! Bovendien blijven de vezels perfect in model zitten, verkleuren ze niet in de zon en zijn ze licht om te dragen. Het is het beste van beide werelden!

Vezels als natuurlijke haren

Het geheim achter dit wonderproduct ligt in de unieke vezelconstructie. Deze vezels zijn namelijk een perfecte kopie van natuurlijk haar. Sterker nog, Vital Hair overtreft natuurlijk haar: de combinatie van de beste eigenschappen van synthetisch en echt haar heeft geleid tot de creatie van een vezel van uitzonderlijke kwaliteit. Met Vital Hair kunt u activiteiten ondernemen zoals zwemmen, douchen en een bezoek aan de sauna. De vezels zijn hittebestendig, stabieler en lichter dan natuurlijk haar, wat zorgt voor een hoog comfortgevoel.

Volg de laatste mode

Met een model van Vital Hair kunt u er modieus uitzien. U kunt de laatste trends en stijlen creëren en behouden, zelfs na het wassen. Er is een ruime keuze aan kleuren, inclusief de mogelijkheid om uw eigen haarkleur te gebruiken. 

Alles kan op maat voor u gemaakt worden!

Neem contact met ons op

Wilt u een volledig of gedeeltelijk haarstukje? Neem dan vrijblijvend contact op met het salon van Team Luc in Alken voor meer informatie of een offerte. We behandelen iedere aanvraag met respect voor uw privacy.