Dé expert in haarwerken en pruiken in Alken (Limburg)

Oxygen behandeling in limburg

Voor een verfrissende oxygen behandeling moet u bij Hairstudio Luc in Alken, provincie Limburg zijn. Onze vakkundige medewerkers staan u graag te woord met al hun expertise. U bent hier in goede handen en wordt steeds op een discrete manier geholpen. Na een bezoek aan ons haarsalon in Limburg kunt u door een oxygen behandeling weer vol zelfvertrouwen genieten van een stralende haardos en hoofdhuid. 

Een speciale oxygen behandeling in limburg

U kunt bij ons haarspecialisten uit Limburg nu ook terecht voor een oxygen behandeling. Wij hebben de mogelijkheid om u een O2 zuurstofbehandeling met een speciaal toestel aan te bieden. 

Deze zuurstofbehandeling is een oplossing of verbetering voor allerlei problemen, zoals haaruitval, gevoelige hoofdhuid, allergieën en irritaties zoals bijvoorbeeld bij Psoriasis... 

Schilfers, fijn, futloos of vet haar en een vette hoofdhuid kunnen hiermee ook behandeld worden alsook een droge of gevoelige hoofdhuid.

Verdund haar als gevolg van chemische behandelingen of chemotherapie pakken we aan om terug erbovenop te komen. 

Een anti-aging behandeling die ook toepasbaar is voor pigmentvlekjes, ouderdomsvlekjes en walletjes zijn ook mogelijk, alsook behandeling tegen puistjes.

Tijdens deze oxygen behandeling in ons haarsalon in Limburg gebruiken wij aangepaste producten van Becare/EVRL in combinatie met zuurstof. Ons lichaam bestaat voor een groot deel uit zuurstof waardoor dit een zeer doeltreffende werking heeft! Als u graag meer wilt weten over deze oxygen behandeling, dan zijn onze medewerkers steeds bereid u hierover vrijblijvend meer uitleg te geven. 

De oxygen behandeling wordt samen met het voor u aangepaste product in zes beurten toegepast die wekelijks na elkaar in ons salon in Limburg plaatsvinden. Het is ook mogelijk om de zuurstofbehandeling twee keer per week en dus drie weken na elkaar te ondergaan indien dit voor u makkelijker is.

Met een blijvende aandoeningen/last is het aangeraden een maandelijkse onderhoudsbeurt te doen. Waardoor u de last zo minimaal mogelijk kan houden.

Schenk uw haar weg

Heeft een oxygen behandeling in ons salon in Limburg ervoor gezorgd dat uw haar weer stralend gezond is? Wilt u anderen hun gevoel van zelfvertrouwen teruggeven? Dan is het mogelijk om bij ons haar te doneren. Uw haar krijgt een tweede leven en laat de haarwensen van een ander in vervulling gaan. Met uw hulp krijgen kinderen, die als gevolg van chemotherapie of door Alopecia kaal zijn geworden, een prachtig haarstukje waardoor ze zich stukken beter voelen. Onze doelstelling is om kinderen die hun haar verliezen door bijvoorbeeld Alopecia te helpen. U kunt hieraan bijdragen door hen aan een natuurlijk uitziende pruik te helpen. 

Maak een afspraak voor een zuurstofbehandeling

Wilt u weten wat een oxygen behandeling in ons salon in Limburg inhoudt of maakt u graag meteen een afspraak? Neem dan contact op met Hairstudio Luc uit Alken, liefst door te bellen naar het nummer 011 31 26 65, of vul het contactformulier in. Onze vriendelijke medewerkers staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van de gewenste informatie. Wij streven ernaar om u zo snel mogelijk verder te helpen, zodat u binnenkort kunt genieten van een revitaliserende oxygen behandeling in ons haarsalon in Limburg.