Dé expert in haarwerken en pruiken in Alken (Limburg)

Pruik van echt haar

Als u een natuurlijke pruik van echt haar wilt kopen, dan bent u bij Hairstudio Luc aan het juiste adres. Ons salon in Alken, Limburg, is dé referentie voor pruiken van echt haar. De haarspecialisten van onze salon zijn al jarenlang bezig met het maken van pruiken voor mensen die lijden aan haaruitval of kanker. Wij vinden dat iedereen het recht heeft om te pronken met een frisse haardos en bieden hen hiertoe de mogelijkheid met onze pruiken van echt haar.

Een pruik van echt haar die bij u past

In onze pruikenwinkel kunt u een natuurlijke pruik van echt haar kopen die past bij uw wensen. Bent u op zoek naar een mooie damespruik? Laat ons weten waar u naar op zoek bent. Wilt u een pruik voor mannen kopen? Wij helpen u graag aan een oplossing die bij u past. Door een natuurlijke pruik te kopen, hoeft u zich niet onprettig te voelen als u ergens heen gaat. Mensen hebben niet door dat het geen echt haar is. U hoeft zich geen zorgen te maken en kunt dus volledig op uw gemak zijn. U kunt bij ons naast pruiken van echt haar ook sjaaltjes kopen.

Behandeling van uw pruik van echt haar

Doordat wij met echt haar te werken, krijgt de pruik ook dezelfde eigenschappen als een echte haardos. Zo kan het haar snel verkleuren door zonlicht. Een optie om het haar kleurvaster te houden, is om dagelijks een lotion met uv-filter te gebruiken. U kunt uw haarstuk ook laten bijkleuren door een kapper. Is uw pruik na een regenbui of wasbeurt uit model? Dan kunt u uw pruik door ons terug in model laten brengen. Daarnaast hebben we een eigen hersteldienst voor pruiken van echt haar. Onze vakkundige medewerkers staan dus altijd voor u klaar.

Contacteer ons om een natuurlijke pruik te kopen

Wilt u een pruik kopen die er natuurlijk uitziet én aanvoelt of wilt u meer weten over onze andere diensten, bijvoorbeeld een Oxygen-behandeling? Als u geïnteresseerd bent in een pruik van echt haar, neemt u contact op met onze medewerkers. Zij vertellen u graag meer over onze verschillende pruiken en weten antwoord op al uw vragen. Vul gerust het contactformulier in of bel naar 011312665. Wij staan u graag te woord, respecteren uw privacy en behandelen u in alle discretie.