Dé expert in haarwerken en pruiken in Alken (Limburg)

Een pruik van synthetisch haar: natuurlijke uitstraling met weinig onderhoud

Bent u op zoek naar een pruik van synthetisch haar met een natuurlijke look in Alken? Bij Hairstudio Luc zit u goed! Indien u kampt met haaruitval wegens een kankerbehandeling of een aandoening, geven wij u opnieuw de kans om met een modieus kapsel rond te lopen. U kunt bij ons zowel een damespruik als een herenpruik met synthetisch haar kopen.

Een pruik met synthetisch haar

Met pruiken van synthetisch haar van bij Hairstudio Luc behoudt u de natuurlijke uitstraling van uw kapsel. Wij zorgen er graag voor dat u een pruik koopt die perfect bij u past. Als grote voordeel heeft dit type pruik dat het niet zo snel verkleurt in de zon. Ook de vorm blijft behouden, zolang u de pruik goed en op tijd onderhoudt. Aarzel dus niet om een heren- of damespruik van echt haar te kopen en ervaar de voordelen.

Een pruik met synthetisch haar onderhouden

Let er bij het gebruiken en verzorgen van deze pruiken op dat u geen haardroger gebruikt. De S-vezel kan dan immers uitrekken, waardoor de haren bij het kammen zullen breken. Toch is een pruik met synthetische haren eenvoudig te onderhouden. Na een wasbeurt is de pruik met de vingertoppen in model te brengen. Laat het ongeveer een halfuurtje drogen. Daarna is de pruik klaar om te dragen! Ook de vorm blijft behouden. Dit zal nog meer zo zijn indien u dit door onszelf laat doen, doordat wij gezien de nodige middelen uw pruik nog zachter kunnen behandelen. Heeft u nog vragen over het onderhoud van uw pruik? Dan kunt u uiteraard altijd om hulp vragen.

Contacteer ons als u een damespruik met synthetisch haar wilt kopen

Wilt u terug pronken met een fijn kapsel? Dan is een pruik met synthetisch haar zeker een goed idee. Aarzel dus niet om een damespruik of een mannenpruik met synthetisch haar bij ons te kopen. Contacteer onze pruikenwinkel vandaag nog door te bellen naar 011312665. Wij verzekeren u bij ieder vrijblijvend contact de nodige discretie.